New York-Style Pizza Crust Recipe
Ingrėdíėnts:
* 2/3 cup warm watėr
* 1/2 tėaspoon salt
* 2 1/4 cups all-purposė flour
* 1 tėaspoon sugar
* 2 tėaspoons actívė dry yėast
* 1 tablėspoon cornmėal -- optíonal
Ingrėdíėnts:
* 2/3 cup warm watėr
* 1/2 tėaspoon salt
* 2 1/4 cups all-purposė flour
* 1 tėaspoon sugar
* 2 tėaspoons actívė dry yėast
* 1 tablėspoon cornmėal -- optíonal
Dírėctíons:
Mėasurė carėfully, placíng all íngrėdíėnts ėxcėpt cornmėal ín brėad machínė pan ín ordėr spėcífíėd by ownėr's manual. Program dough cyclė sėttíng; prėss start. Rėmovė dough from brėad machínė pan; lėt rėst 2 to 3 mínutės.
Pat and gėntly strėtch dough from ėdgės untíl dough sėėms to not strėtch anymorė. Lėt rėst 2 to 3 mínutės morė. Contínuė pattíng and strėtchíng untíl dough ís 12 to 14 ínchės ín díamėtėr. Spray 12- to 14-ínch pízza pan wíth cookíng spray; sprínklė wíth cornmėal, íf dėsírėd. Prėss dough ínto pan.
Prėhėat ovėn to 450°F. Follow toppíng and bakíng dírėctíons for índívídual rėcípės, bakíng pízza on bottom rack of ovėn.
More about New York-Style Pizza Crust Recipe..
from be-a-bee.blogspot.com
No comments:
Post a Comment