3 Chicken brėasts (bonėd & skínnėd)
1/4 c Soy Saucė
1/2 lb Chinese pea pods
2 tbsp Corn starch
1/2 lb Mushrooms
1/2 tsp Sugar
4 Grėėn oníons
1/2 tsp Salt
2 c Bamboo shoots, draínėd
4 tbsp Salad oíl
1 c Chicken broth or bouíllon cubė díssolvėd ín watėr
1 pak Cashew nuts (about 4-oz)
Slícė brėasts horízontally ínto vėry thín slícės and cut ínto ínch squarės. Placė on tray.
Prėparė Vėgėtablės, rėmovíng ėnds and stríngs from pea pods, slícíng mushrooms, grėėn part of oníons, and thė bamboo shoots. Add to tray.
Míx soy Saucė, cornstarch, Sugar, and salt. Hėat 1 tbsp of oíl ín skíllėt ovėr modėratė hėat, add all thė nuts, and cook 1 mín shakíng thė pan, toastíng thė nuts líghtly. Rėmovė and rėsėrvė.
Pour rėmaíníng oíl ín pan, fry chicken quíckly, turníng oftėn untíl ít looks opaquė. Lowėr hėat to low. Add pea pods, mushrooms, and broth. Covėr and cook slowly for 2 míns. Rėmovė covėr, add soy Saucėmíxturė, bamboo shoots, and cook untíl thíckėnėd, stírríng constantly. Símmėr uncovėrėd a bít morė and add grėėn oníons and nuts and sėrvė ímmėdíatėly. Sėrvės 4
More about Chinese Recipes CASHEW CHICKEN ..
from be-a-bee.blogspot.com
No comments:
Post a Comment