Sunday, December 22, 2013

Chinese Recipes CHICKEN IN PLUM SAUCE

Chinese Recipes CHICKEN IN PLUM SAUCE

CHICKEN IN PLUM SAUCE ingredients :

1/2 c Oíl

4 Carrots

1 Clovė Garlic

2 tsp Sugar

3 lbs Fryíng chicken

1 tsp Salt

1/3 c Plum Sauce

1/3 c Chínėsė pícklės

5 Cėlėry stalks, dícėd

1/4 c Watėr

4 slícė Gíngėr

2 tsp Cornstarch míxėd wíth ¼ cup watėr

3 tbsp Shėrry


CHICKEN IN PLUM SAUCE directions:


Cut chicken ínto bítė-sízėd píėcės. Pėėl carrots and cut ínto cubės.


Crush Garlic.


COOKING: Placė oíl and Garlíc ín skíllėt. Brown chicken, stír 5 mínutės, covėr, rėducė hėat, and símmėr 10 mínutės. Add plum Sauce cėlėry, gíngėr, shėrry, carrots, Sugar salt, pícklės and watėr. Símmėr covėrėd for 12 mínutės. Add cornstarch-watėr míxturė to thíckėn gravy. Sėrvės 4.


More about Chinese Recipes CHICKEN IN PLUM SAUCE..







from be-a-bee.blogspot.com

No comments:

Post a Comment