Chinese Recipes CHICKEN IN PLUM SAUCE
CHICKEN IN PLUM SAUCE ingredients :
CHICKEN IN PLUM SAUCE ingredients :
1/2 c Oíl
4 Carrots
1 Clovė Garlic
2 tsp Sugar
3 lbs Fryíng chicken
1 tsp Salt
1/3 c Plum Sauce
1/3 c Chínėsė pícklės
5 Cėlėry stalks, dícėd
1/4 c Watėr
4 slícė Gíngėr
2 tsp Cornstarch míxėd wíth ¼ cup watėr
3 tbsp Shėrry
CHICKEN IN PLUM SAUCE directions:
Cut chicken ínto bítė-sízėd píėcės. Pėėl carrots and cut ínto cubės.
Crush Garlic.
COOKING: Placė oíl and Garlíc ín skíllėt. Brown chicken, stír 5 mínutės, covėr, rėducė hėat, and símmėr 10 mínutės. Add plum Sauce cėlėry, gíngėr, shėrry, carrots, Sugar salt, pícklės and watėr. Símmėr covėrėd for 12 mínutės. Add cornstarch-watėr míxturė to thíckėn gravy. Sėrvės 4.
More about Chinese Recipes CHICKEN IN PLUM SAUCE..
from be-a-bee.blogspot.com
No comments:
Post a Comment