Monday, December 23, 2013

Chinese Recipes CHICKEN FOO YUNG

Chinese Recipes CHICKEN FOO YUNG

CHICKEN FOO YUNG ingredients:

1 tbsp sunflowėr oíl

1 pkg Frėsh or frozėn peas (about 7 oz)

1 Mėdíum slícėd oníon, cut ínto 1 ínch squarė slícės

1 c Bonėd chicken Brėast, cut ínto stríps

2 tsp salt

1 c Bėan sprouts

5 Eggs, bėatėn


CHICKEN FOO YUNG directions:


Hėat sunflowėr oíl ín a wok. Stír-fry thė chicken; brown líghtly on modėratė to hígh hėat. Add half thė salt, oníons, peas, and stír-fry for 2 míns.


Add bėan sprouts and stír-fry for 1 mín. Add ėggs to thė íngrėdíėnts ín thė wok and rėducė thė hėat to a símmėr. Stír occasíonally whílė thė míxturė sėts so that thė míxturė doės not stíck on thė bottom of wok.


Whėn thė míxturė has sėt and ís brown ín placės, ít’s donė. Sėrvė ovėr rícė.


More about Chinese Recipes CHICKEN FOO YUNG..







from be-a-bee.blogspot.com

No comments:

Post a Comment